Fotografie není k dispozici.

Daniel Froidevaux (Kanada)

Daniel Froidevaux is a documentary filmmaker, and cinematographer whose work has been exhibited in galleries and festivals internationally. Froidevaux is particularly interested in how the aesthetic strategies of non-fiction cinema can be used to explore and critique ideas that constitute our understanding of the world and of ourselves. He believes that documentary cinema offers the possibility of unique modes of knowledge, communication, and interaction and he is committed to cinema as a space for contemplation. Froidevaux holds an MFA in Documentary Media from Ryerson University.

Filmografie

  • The Quiet Zone
    2017
  • Little Castle
    2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít