Kamil Krawczycki

Kamil Krawczycki (Polsko)

Kamil Krawczycki vystudoval režii na filmové univerzitě ve Varšavě a také žurnalistiku a kulturní management. Brzy se začal věnovat natáčení videoklipů, v Polsku spolupracoval s celou řadou hudebních skupin a interpretů. Krátké filmy Mój koniec swiata (2017) a Ktos zostanie ostatni (2020) byly uvedeny na řadě polských i mezinárodních filmových festivalů. Krawczycki se podílel také na kolekci krátkých snímků Testosterone: Volume One (2017). Slonje jeho celovečerní debut.

Filmografie

  • Slon
    2022
  • Ktos zostanie ostatni
    2020
  • Mój koniec swiata
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít