Fotografie není k dispozici.

Zohar Wagner (Izrael)

Zohar Wagner se narodila v Izraeli v roce 1970. V letech 1991-1993 studovala filmová studia a filozofii v New Yorku, ve studiích pokračovala později v Izraeli na Univerzitě v Tel Avivu, kde také obdržela dva bakalářské tituly. Od roku 1999 se Zohar Wagner věnuje investigativní publicistice a natáčí dokumentární filmy pro Izraelskou televizi. Od roku 2005 vystupuje jako zpěvačka a vůdčí osobnost rockové kapely Zohar Wagner and the Stinkies. Assaf Amdursky, známý izraelský zpěvák, označil jejich eponymní album za “nejlepší album roku 2008”.
“Album Zohar Wagner and the Stinkies dostalo Zohar Wagner do centra kritické pozornosti jako jednu z nejoriginálnějších a nejzajímavějších izraelských umělkyň.” (Roger Alper, Maariv – druhý největší deník v Izraeli)

Filmografie

  • Stretch Marks
    Izrael, 2009
  • „Date La-Straight“
    Izrael, 2004
  • Zorki
    54´, Izrael, 2006

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít