Fotografie není k dispozici.

Constantin Wulff (Rakousko)

Constantin Wulff se narodil roku 1962 v Německu v Hamburku. Vyrůstal ve Švýcarsku a následně přesídlil do Rakouska. V letech 1997 a 2003 působil ve vedení přehlídky Diagonale – Festivalu rakouských filmů v Grazu. Od roku 2003 zastává pozici člena představenstva Rakouské asociace dokumentárního filmu (dok.at).
Wulff dále působí jako kurátor řady retrospektiv dokumentárního filmu a poradce na mezinárodních dokumentárních festivalech. Je mj. členem expertní komise pro filmové dotace. Jako editor se podílel na publikacích “Schreiben Bilder Sprechen – Texte zum essayistischen Film” (1991) a “Marcel Ophüls: Widerreden und andere Liebeserklärungen – Texte zu Kino und Politik” (1997).
Žije a pracuje ve Vídni.

Filmografie

  • Heldenplatz, 19. Februar 2000
    Rakousko, 2002
  • Treid
    Rakousko, 1999
  • In die Welt/ Into the World
    88´, Rakousko, 2008
  • Spaziergang nach Syrakus/ Promenade to Syracuse
    65´, Švýcarsko/Rakousko/Německo, 1993

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít