Fotografie není k dispozici.

Atanas Georgiev (Makedonie)

Atanas Georgiev was born in 1977 in Skopje, Macedonia, in what was then Yugoslavia. He graduated in 2000 from the Academy of Drama Arts in Skopje in film & TV editing, and edited numerous feature films, documentaries, shorts, and music videos. Now he lives and works as a director and editor in Prague and Skopje. He is also owner and producer of Trice Films Production, based in Skopje and Prague. The film Cash & Marry earned him a pulmonary embolism, and also the Regards de Neuf Award in Nyon, Switzerland.

Filmografie

  • Cash & Marry
    76´, USA, Austria, Macedonia, Croatia, 2009
  • Balkan Blue
    55´, TV documentary series, 1999-2000
  • The Atom Ant/ Atomskata mravka
    27´, Macedonia , 2010
  • Djolomars
    1998
  • Sacrificing in the Village Pokrajcevo
    1998

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít