Fotografie není k dispozici.

Eline Flipse (Nizozemsko)

Dutch director Eline Flipse (Broken Silence - Grand Prix Visions du Reel, Nyon 1996) Biographi – Albanian Stories, Prix Europa, Berlin 2000) (Our Newspaper- Best mid-length Documentary at Hot Docs, Toronto, 2010) in 2005 established the production company Elifli Film, from which she produces her own documentaries.

She repeatedly paints beautifully subtle portraits of powerful personalities, with warmth and humour. In a strong visual language she evokes a mood that you will feel for a long time afterwards.

Read interview here.


Filmography:
Broken Silence (80', Netherlands, 1995)
Biografi (75', Netherlands, 2001)
Made in China (58', Netherlands, 2005)
Anybody there…? (60', Netherlands, 2009)
Our Newspaper (58', Netherlands, 2010)

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít