Fotografie není k dispozici.

Ophélie Couture (Švýcarsko)

Ophélie Couture was born in 1975, to a French mother and French-Canadian father. She began travelling and also started studies in Anthropology in London with a particular interest in social disorganization. Her studies at Geneva University of Art and Design (HEAD – Genève) gave her the opportunity to make social documentaries and dramas independently. Her Bachelor documentary film “Begininng” is dedicated on a group opposed to the construction of one of the sites for the London Olympic Games.

Filmografie

  • Simples
    4', Switzerland, 2012
  • Vieux Papillon
    21', Switzerland, 2011
  • Beginning
    20', Switzerland, 2012
  • Alouate
    15', Switzerland, 2010

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít