Fotografie není k dispozici.

Aya Koretzky (Japonsko)

Aya Koretzky was born in Tokyo in 1983, but lives in Portugal since 1992. She has a degree in Painting but started to work in Cinema on an internship at a film production company in Paris. She then takes studies in Cinema, and she finishes her master degree at Sorbonne Nouvelle. In 2011 she premiers her first documentary film, which won best feature film at Doclisboa among other prizes.

Filmografie

  • Around the World When You Were My Age
    2018
  • Yama No Amata
    2011
  • Nocturnos
    2010

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít