Fotografie není k dispozici.

Richard Wiebe (Spojené státy)

Richard Wiebe is a filmmaker and PhD candidate at the University of Iowa where he teaches nonfiction filmmaking, screenwriting, film theory, and film sound. His dissertation focuses on Marine Corps watercolour painters and cinematographers during World War One.

He is the co-founder and co-director of Works-in-Progress (WiP), a non-competitive festival that programs unfinished work by artists working in virtually every medium.

Wiebe’s short films have screened at various international venues including Ann Arbor Film Festival, International Film Festival Rotterdam, Media City, 25 FPS, IndieLisboa, Antimatter and others.

He has also spent time in China studying contemporary underground cinema.

Filmografie

  • War Prayer
    2015
  • Saskatchewan
    2011
  • Aliki
    2010
  • 3/16/01
    2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít