Fotografie není k dispozici.

Stéphane Thibault (Kanada)

After studying film at Université de Montréal, Stéphane Thibault directed two medium-length documentaries, Les loups (1995) and Ne parlez jamais avec l’inconnu (1996, Best Video Documentary, Festival Internacional de Cinema de Figueira da Foz, Portugal). In 1998, he made Le beau Jacques (Grand Prix, international competition, Festival international du documentaire de Marseille). In 2002, he directed The Righteous (Claude Jutra Award) and in 2007 Junior, a feature documentary (Best Canadian Documentary, Hotdocs, Toronto).

Filmografie

  • 2011 *La Nuit, elles dansent*
  • 2002 *Les justes*
  • 1998 *Le Beau Jacques*
  • 1996 *Ne parlez jamais avec l'inconnu*
  • 1995 *Les loups*

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít