Fotografie není k dispozici.

Stefan Weinert (Německo)

Stefan Weinert born in 1964, is a German actor, director, producer and stage designer.

He studied acting in Cologne and New York and worked for some years as a stage actor. When Weinert was 22 he had a starring in Tchaikovsky on the stage. After several successful theatre productions he decided to study at the Academy of Applied Arts in Vienna stage and film design.

In 1991 Weinert moved to Barcelona and worked as an art directioner and stage designer among other things in opera houses such as the Vienna State Opera. In 1997 he moved back to Germany where most of his work as a film actor took place.

Stefan acted in films from 1996 and in 2000 began to direct and produce his own films.

Since 2001, Weinert has worked on many international movie productions, in which he worked with stars such as Patrick Swayze, Val Kilmer, Michael Duncan, Tim Toth, Mena Suvari, Piper Perabo, Catherine Deneuve, Tchéky Karyo.

Filmografie

  • 2009 / Face the wall
    Gesicht zur Wand
  • 2013 / Die Familie
  • 2004 / Karneval
  • 2002 / The Right One
  • 2000 / Samstag Nacht
  • 1994 / Paso a Paso

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít