Fotografie není k dispozici.

António Caetano Faria (Portugalsko)

António Caetano Faria was born in Portugal, 1981. He graduated from Lisbon School of Media Studies and Communication in 2006, majoring in Advertising and Marketing. From 2005 onwards he has created numerous short films, including “A espera” (Cologne Short-Cuts Festival 2005), “The Old Days”, (awarded in Macau's 48 Rush Hours Competition), and was selected with his short movie “Repérage” by the Macau International Film and Video Festival 2010. He has worked as a director, cameraman and editor for TV and Cinema productions and currently is based in Macau working at Icon Digital as a filmmaker. He is a dedicated and imaginative filmmaker. His work has a rich attention to detail with stunning cinematography.

Filmografie

  • **TIME TRAVEL** / 2011
    56min
  • **RUTZ - Global Generation Travel** / 2013
    55min
  • **INTO THE VOID** / 2013
    55min

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít