Fotografie není k dispozici.

Alexander Schellow (Francie)

Born in 1974, Alexander Schellow lives and works in Berlin. Studied at Berlin Universität der Künste and Glasgow School of Arts. Since 1999 ongoing practice with the process of visual reconstruction from memory in drawing series, animations, installations, lectures, performances, book publishing. Since 2007 teaching positions at universities and postgraduate institutions including in Paris, London, Antwerp and Konstanz.

Filmografie

  • A Biography
    2017
  • Tirana
    2012
  • Marseille #01 - #30
    2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít