Fotografie není k dispozici.

Charlie Siskel (Spojené státy)

Charlie Siskel je televizním a filmovým producentem, scénáristou a režisérem, který byl za svou práci nominován na cenu Emmy. Jako producent se podílel mimo jiné na oscarovém filmu Bowling for Columbine, který produkoval společně s Michaelem Moorem, a na filmu Proboha! (Religulous), na němž spolupracoval s Billem Maherem a Larry Charlesem. Mezi jeho televizní producentské úspěchy patří pořad Tosh.0, který vysílá stanice Comedy Central. Dokumentárním filmům a komediím se věnuje už patnáct let, přičemž tyto žánry často kombinuje. Charlie se narodil a vyrůstal na chicagském předměstí North Shore, kde Vivian vykonávala své povolání chůvy. Siskel je bývalý právník a v současné době žije v Los Angeles.

Filmografie

  • American Anarchist
    2016
  • Hledání Vivian Maier
    2013

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít