Fotografie není k dispozici.

Valentina Mac-Pherson (Chile)

Valentina Mac-Pherson graduated from Audiovisual Communications, with a minor in film-making from the university UNIACC in Santiago, Chile. During her studies and career, she was developing a major concern in the area of art direction and in the area of documentaries, always with the concern of what the images represent and mean. She has worked in Chile in television and film, for short, medium length and feature films. Also she has been involved in parallel personal film projects, and Women and the passenger is her first documentary film as writer, director and executive producer.

Filmografie

  • El cordero
    2014
  • Las mujeres del pasajero
    2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít