Fotografie není k dispozici.

Bruno Ramos (Portugalsko)

Bruno Ramos was born in Lisbon, Portugal in 1975. He studied photography, cinema and critical studies in contemporary art. Holds a Master degree in documentary filmmaking from Goldsmiths College in London passed with distinction. His work as a visual artist, mainly photography and video, has been developed and exhibited internationally. In 2006 he won the BES Revelation award in Portugal and in 2010 awarded the Gulbenkian Foundation development grant. He won the Fuso Videoarte jury award with his film Factory. Currently he works and lives in London.

Filmografie

  • Better Life
    2013
  • Thabo
    2012
  • Factory
    2011
  • Where I am going
    2009

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít