Fotografie není k dispozici.

Blaise Harrison (Švýcarsko)

Blaise Harrison graduated from the École cantonale d’art in Lausanne. He has directed several short films, including Bibeleskaes, screened at the Festival Visions du Réel in 2006. He has also made several films for ARTE’s documentary magazine show CUT UP and has frequently worked as a director of photography/cameraman. His documentary Armand 15 ans l’été was selected for the Directors’ Fortnight in 2011. That same year he received the Prize for the Best Documentary at the Festival dei Popoli in Florence.

Filmografie

  • Harmony (L’Harmonie ) - 2013
  • Armand 15 ans l’été - 2011
  • Bibeleskaes - 2006
  • Ne10 - 2003

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít