Fotografie není k dispozici.

Bruno Jorge (Brazílie)

Bruno Jorge was born at Recife, Brazil, in 1981 but moved to São Paulo at a very young age. He studied communications through a University program in Brazil; Documentary filmmaking at ESEC, Paris, France; and Master 1 - “Arts du Spectacle” at ULG, Belgium. He also studied in Toronto, Canada and at EICTV in La Habana, Cuba. He has directed and edited more than 10 short to medium films to-date, including dramas and documentaries. His films have been selected and awarded prizes at many festivals all over the world, such as the FESTIVAL DE CANNES – CINEFONDATION - and the International Film Festival Rotterdam.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít