Lionel Baier

Lionel Baier (Švýcarsko)

Lionel Baier was born on December 13, 1976 in Lausanne, Switzerland. He is a director and producer, known for Garçon stupide (2004), Les grandes ondes (à l'ouest) (2013) and Un autre homme (2008).


Filmography:
2015 La vanité
2013 Les grandes ondes (à l'ouest)
2012 Cartographie 11 - En Onze (Short)
2012 Émile de 1 à 5 (Short)
2011 Bon vent Claude Goretta (Documentary)
2011 Toulouse
2010 Low Cost (Claude Jutra)
2008 Un autre homme
2006 Comme des voleurs (à l'est)
2004 Garçon stupide
2002 La Parade (notre histoire) (Documentary)
2002 Mon père, c'est un lion (Documentary short)
2000 Celui au pasteur (ma vision personnelle des choses) (Documentary)
1999 Mignon à croquer (Short)

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.