Fotografie není k dispozici.

Laura González (Chile)

Student of cinema and TV at University of Chile. In 2011 she has worked on many short films like “Garlic Diet” and “The Astronaut”. In 2013 she directed the short documentary “The plaza” which has participated in arqfilm's festival. She worked as a cinematographer on shorts films “A bird falls in spring” for university and “La legua: una semilla”. Actualy she is studyng and working on a documentary project about memory and identity in Chigol's neighborhood, in commune of Cerronavia.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít