Fotografie není k dispozici.

Javier Sinclair (Chile)

Javier Sinclair (1993) was born in Talcahuano, Chile. He’s currently studying Film and Television at Universidad de Chile in Santiago of Chile. During 2015 the post-production process of his first offcial short film; Ciclos lunares finished. And during that same year he’s been working on his second short film, this time exploring the fiction genre but keeping the interest of portraying LGBTQ characterts on his stories.

Filmografie

  • Ciclos Lunares
    Short-film 2015
  • Grabadora
    Short-film 2015

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít