Fotografie není k dispozici.

Tana Gilbert (Chile)

Graduate in Audiovisual Communication and last year of Film and Television at the University of Chile, where he directed short documentary titled "Yard of light". Her first short documentary "Rest, Zulema" (2013) was awarded and exhibited in many national and international festivals. Currently, she is working as assistant in her career on the Documentary Workshop by Paola Castillo, chilean producer and director, as a production assistant in the chilean corporation of documentary ChileDoc and Errante productions. Furthermore, works as assistant director on web documentary "A good life" in development by the director and professor at the Catholic University of Chile Susana Foxley.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít