Fotografie není k dispozici.

Leslie Tai (Spojené státy)

Leslie Tai (b.1983) is an emerging Chinese-American filmmaker hailing from San Francisco, California. After graduating from UCLA with a B.A. in Design|Media Arts, Leslie moved to China in 2006. There, she earned her filmmaking chops in the underground Chinese documentary world as a student of Wu Wenguang, a founding figure of the New Chinese Documentary Movement. From 2007-2011, she made and exhibited films as an artist of Beijing-based independent art studio, Caochangdi Workstation. Leslie is a 2007 Fulbright Scholar to China in Filmmaking and a graduate of the MFA Program in Documentary Film and Video at Stanford University. Her short films have premiered at Tribeca Film Festival, Visions du Réel (Nyon), International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA), and The Museum of Modern Art.

Filmografie

  • The Private Life of Fenfen
    2013
  • Grave Goods
    2012
  • Burial Shroud
    2011
  • Superior Life Classroom
    2011
  • Lonely Lotus
    2010
  • Sister Heaven Sister Earth
    2009

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít