Fotografie není k dispozici.

João Vladimiro (Portugalsko)

JOÃO VLADIMIRO graduated from Fine Arts School in Graphic Design in 2005. Since 2000 he is an active member of Circolando (physical theatre company) working as an actor, creator, designer and film director in performances such as Caixa Insólita, Rabecas, Giroflé, Charanga, Cavaterra and Quarto Interior. In 2006 he attended a course in documentary film direction devised by Ateliers Varan at Calouste Gulbenkian Foudation. In 2006 he directed the film PÉ NA TERRA (Best Portuguese Short Film Award-­‐IndieLisboa Film Festival). In that same year he directed the documentary JARDIM. In 2012, he directed LACRAU, which won best Portuguese feature film and the prize Tree of Life at Indielisboa 2013. He is currently working on the post-­‐production of the film A LÃ E A NEVE.

Filmografie

  • PÉ NA TERRA
    short) (2006
  • A LÃ E A NEVE
    2014
  • LACRAU
    2013
  • JARDIM
    2008

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít