Fotografie není k dispozici.

Thomas Haley (Spojené státy)

A native Oregonian, Thomas Haley has lived in Paris since the early 1970s. He did his university studies in photography (University of Oregon), cinema (New York University), and art history (American University in Paris). He first worked as a photo-researcher for Magnum Photo Agency. Since the early 1980s, Thomas Haley has worked for SIPA PRESS, covering political conflict, man-made and natural disasters from Panama to Tian’anmen Square, the Balkans and the Middle East. His work on the Bhopal industrial accident in 1984 was awarded by the World Press Awards. He has currently decided to dedicate himself to documentary projects. “American Dreamer” is his first documentary.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít