Fotografie není k dispozici.

Ayala Sharot (Izrael)

Ayala Sharot is an independent film director and animator with a fresh approach to documentary film making. A graduate of Central St. Martin’s College, in 2006 she directed "Foreigners", a short animated documentary about foreigners who live in London, which was later adapted for MTV Bloom. Ayala is currently based in Tel Aviv, directing and animating for documentaries, music videos and commercials, alongside with her artistic work.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít