Fotografie není k dispozici.

Firouzeh Khosrovani (Írán)

Teheránská rodačka Firouzeh Khosrovani vystudovala na umělecké škole Accademia di Belle Arti di Brera a roku 2004 debutovala svým filmem Life Train, po němž následovaly mnohé další mezinárodní umělecké projekty. Fest of Duty (Slavnost povinnosti) je její nejnovější, jemně rozvrstvený dokumentární film, jenž představila na Mezinárodním festivalu dokumentárních filmů v Amsterdamu a na dalších prestižních festivalech.

Filmografie

  • 2008 Rough Cut
    Documentary short
  • 2014 Fest of Duty
    Documentary
  • 2014 Profession: Documentarist
    Documentary
  • 2012 L'archivio a oriente
    Documentary

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít