Ricardo Íscar Álvarez

Ricardo Íscar Álvarez (Španělsko)

Ricardo Íscar Álvarez is Spanish filmmaker and lecturer. He studied Law at Salamanca University, Film Studies at Complutense University of Madrid and Film Direction at the German Film and Television Academy. He lived and worked in Berlin for 10 years.


Filmography:
El Foso (110 min, 2012)
Danza a los Espíritus (80 mins, 2009)
Juego Limpio (8 mins, 2009)
Soledad (25 mins, 2008)
Tierra Negra (90 mins, 2004)
El Cerco (13 mins, 2002-2006)
La Punta del Moral (57 mins, 2001)
Badu. Stories from the Negev Desert (63 mins, 1993-4)
El Diario de Manuel Ángel (32 mins, 1991)
A la Orilla del Río (22 mins, 1991)
Die Reise der Ida Irma nach Lunow (55 mins, 1990)
Die Tauben Essen Wassermelone (11 mins, 1987)
Baüme (22 mins, 1998)

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.