Fotografie není k dispozici.

Tim Sharp (Rakousko)

Born in Scotland, attended university in Nottingham and London, lives and works in Vienna. In recent years Tim Sharp has been concerned with the mechanisms and patterns of power involved in the (re)construction of historical, cultural and personal memory and with intersecting social and political issues that continue to have present-day relevance. Many of his photo and installation works continue to explore the relationship between image and text. His films also explore the mutability of the documentary assertion made by lens-based images and the relationship of image to sound. He has taken part in many national and international shows and screenings.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít