Fotografie není k dispozici.

Ischa Clissen (Belgie)

Ischa Clissen is a Belgian filmmaker who graduated at the documentary faculty RITCS School of Arts in Brussels. His work primarily focuses on the creation of documentaries. These documentaries intend to be innovative given the specific emphasis on the visual and substantive aspects. Ischa Clissen is secondarily active in the production of documentaries for Belgium television.

Filmografie

  • Mainland
    18’, BE 2015
  • Cargo
    14’, BE 2014

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít