Fotografie není k dispozici.

Valentina Zucco Pedicini (Itálie)

Valentina Zucco Pedicini was born in Brindisi in 1978. At the age of 18 she moved to Rome where she studied Philology and Italian Linguistics and completed her studies with a research on the Apulian dialect in contemporary cinema. Afterwards she was attending the International School for Documentary Zelig, where she graduated with honors in Directing. Her documentaries are selected for numerous national and international festivals. She won a scholarship in Belgrade with director Milko Manchevski and started to write her film "Dal Profondo" that was selected for the Idfa Academy, the Berlinale Talent Campus, and it won the Premio Solinas 2012, Documentary for Cinema.

Filmografie

  • Dal Profondo / From The Depths
    2013, 73'
  • My Marlboro City
    2010, 50'
  • Mio sovversivo Amore
    2009, 22'30''
  • Pater Noster
    2008, 18'35''

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít