Fotografie není k dispozici.

Douwe Dijkstra (Nizozemsko)

Douwe Dijkstra (1984, Netherlands) was educated at the ArtEZ Art Academy in Zwolle where he graduated in 2005. Dijkstra works on commissioned projects like music videos, installations and short films. As a co-founder of the 33 1/3 collective, he intertwines theatre productions and video projections. His short film Démontable premiered at the International Film Festival Rotterdam 2014 and received a special mention at the Clermont Ferrand Short Film Festival in 2015.

Filmografie

  • Supporting Film
    2015
  • Démontable
    2013
  • Beguine
    2009
  • Backpacking Series
    2006
  • The Washing Machine
    2005

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít