Ledňáček říční s rybou v zobáku sedí na větvi ve filmu Planeta Česko.
Zubr na louce ve filmu Planeta Česko.
Sysel z filmu Planeta Česko.
Ještěry zelené ve filmu Planeta Česko.
Kulíšek nejmenší ve filmu Planeta Česko.

Planeta Česko

Režie
Rok 
2017
Země
  • Česká republika
Délka
81min 
Zvukové stopy 

Naše příroda je pestrá jako málokde na světě. Krásu a dobrodružství máme na dosah ruky – stačí se jen dobře dívat! První celovečerní film o české přírodě ukazuje díky nejmodernějším technologiím fascinující dobrodružství zvířat a rostlin žijících kolem nás zcela zblízka. Seznamte se s tetřevem tokajícím za úsvitu, se vzácnými sysly, s nimiž na louce laškují děti, ledňáčkem prorážejícím při lovu střemhlav vodní hladinu, s lososy putujícími z českých řek do moře a zpátky nebo s užovkami v dramatickém zápase s rybí kořistí. Prožijte vzrušující výpravu za muflony, bobry, modrajícími žabáky a desítkami dalších hrdinů. Některé z nich možná ani neznáte – divočina přitom začíná hned za vašimi dveřmi!

Naše doporučení:

Mimořádný divácký zájem vzbudil v roce 2017 dokument, který nám po vzoru oceňovaných zahraničních sérií jako Zázračná planeta přibližuje na dosah ruky nikoliv celosvětovou, ale výhradně českou přírodu. Aby ji filmaři mohli zachytit ve vší její rozmanitosti, najezdili po republice desítky tisíc kilometrů autem, vlakem i na kole.

Film bohužel není dostupný :(

Omlouváme se, ale tento titul není ve vaší zemi k dispozici.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít