Scéna z filmu The First Day

The First Day

Režie
Rok 
2018
Země
  • Polsko
Délka
28min 
Zvukové stopy 
Titulky 

The film tells the story of Arek, Wojtek and Sebastian, three boys sent to the Young Offenders Institution in the south-central Polish town of Racibórz. We encounter them while they are still in the institution, where they are intensely engaged in drama workshops and are nurturing naive dreams connected with their imminent return to freedom. Unfortunately, freedom turns out to be a tough challenge for all three of them. We follow their fortunes over a fortnight of their lives.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít