Scéna z filmu Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Vladimír
Scéna z filmu Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Vladimír
Scéna z filmu Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Vladimír

Manželské etudy po dvaceti letech: Zuzana a Vladimír

Režie
Rok 
2006
Země
  • Česká republika
Délka
54min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Stavaři Zuzana (23) a Vladimír (21) chtěli sobě i jiný dokázat, že “to zvládnou sami”. Sami si postavili bydlení a pokusili se také sami uskutečnit své sny. Vladimír toužil studovat fotografii na FAMU, Zuzana toužila po dítěti. Uspěli oba, Zuzana dokonce třikrát. Vladimír sice nakonec nestudoval, ale díky pochopení své ženy se fotografii se věnoval, nejprve amatérsky, poté profesionálně. Po revoluci si splnil další sen – na šest let odjel pracovat do Spojených států a po návratu na křídlech euforie otevíral jeden ateliér za druhým, ve znamení nových a nových počátků a ambiciózních projektů, které ale jen málokdy skončily úspěchem. Jeho manželství se po třiadvaceti letech rozpadlo a zatímco vyrovnaná Zuzana si dokázala vytvořit další vztah po boku přítele, Vladimír stojí znovu – na začátku.

Manželské etudy: Zuzana a Vladimír

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít