Scéna z filmu Nix Desert Storm
Scéna z filmu Nix Desert Storm
Scéna z filmu Nix Desert Storm
Scéna z filmu Nix Desert Storm

Nix Desert Storm

Režie
Rok 
2008
Země
  • Německo
Délka
20min 
Zvukové stopy 
Titulky 

BROKEN SPACE the television broadcast as the ruination of the image - each previous instant determines the transience of whoever is watching. The symbol of a consumer society is also the embellishment of war, images of violence unleashed in the living room. Reischl prepares them, dissects them into their only identity. Without respect for the victims, these images are often an expression of vainglory, as they retain nothing of what has occurred a moment ago. As such they are the most radical dismissal of narrative and catharsis.

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít