Scéna z filmu Od Fica do Fica
Scéna z filmu Od Fica do Fica
Scéna z filmu Od Fica do Fica
Scéna z filmu Od Fica do Fica

Od Fica do Fica

Režie
Rok 
2012
Země
  • Slovensko
Délka
80min 
Zvukové stopy 

Režisérka Zuzana Piussi začala natáčet svůj film ze zoufalství. Od voleb 2010 do voleb 2012 se kolem sebe dívala s otevřenýma očima a zaznamenávala. Předvolební kampaně, politiky, jejich voliče, demonstrace proti Gorile, organizátory těchto protestů... Výsledkem je fascinující pohled na stav společnosti po 20 letech svobodné samostatnosti. Slovensko, jaké si nechcete připustit. Tento autentický dokument je třeba vidět. Pro vlastní zdraví a na vlastní riziko. V případě nevolnosti vyhledejte svého ošetřujícího lékaře. Pro jistotu. Stojíme za to.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít