Scéna z filmu Absence of Mr. & Mrs. B

Absence of Mr. & Mrs. B

Režie
Rok 
2009
Země
  • Írán
Délka
62min 
Zvukové stopy 
Titulky 

V odlehlé íránské vesnici žijí manželé, kteří jsou již léta svoji, ale zatím se jim nepodařilo počít dítě. Írán však vyžaduje, aby manželské páry děti měly, což na dvojici, jejíž vztah je již tak napjatý, vyvíjí ještě větší tlak. Pan a paní B. objíždějí kliniky asistované reprodukce, avšak bez úspěchu. Společenský tlak pouze násobí jejich úzkost a ještě více je od sebe vzdaluje, a zároveň je nutí, aby spolu intimně žili. Snímek zachycuje křehké manželství, které trpí nevěrou, násilím a společností, která neodpouští.

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít