Scéna z filmu My Swiss Blueberry Pie
Scéna z filmu My Swiss Blueberry Pie
Scéna z filmu My Swiss Blueberry Pie

My Swiss Blueberry Pie

Režie
Rok 
2012
Země
  • Švýcarsko
Délka
59min 
Zvukové stopy 

MY SWISS BLUEBERRY PIE illustrates the helplessness and heartaches of being a foreigner. In this poignant and comical diary film, Korean-Chinese-Malaysian-Canadian filmmaker Amy Wong debunks the myth of the glamorous expat life and lays bare her struggles with marriage and integration. In her quest for happiness that spans Switzerland, Canada and the England, she discovers the bittersweet reality of cross-cultural relationships and being truly international.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít