Scéna z filmu TRAILER: 100 Risings
Scéna z filmu TRAILER: 100 Risings
Scéna z filmu TRAILER: 100 Risings
Sdílet přes
  • Facebook
  • Twitter

TRAILER: 100 Risings

Režie
Rok 
Země
  • Moldavsko
Délka
min 

100 Risings focuses on the cultural space shared by Moldova and Romania, two countries that recently witnessed a flux of contemporary music inspired by folk music.

This documentary is a music anthropology journey. It aims to explore our genuine folk through the eyes of a musician from a completely different cultural background, Stefan Haslebacher (Sha) - Switzerland, who will try to discover the authenticity of this cultural space by experiencing the daily routine in Moldova and Romania, interacting and jamming with our greatest musicians and by travelling through our beautiful landscape - including a legendary place at the border between Romania and Moldova named '100 Risings', a destination left unknown even for many local people.

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít