NOVÉ FILMY NA PORTÁLU: KONEČNÝ VÝBĚR ROKU 2009

Doc Alliance Films s potěšením oznamuje, že tento měsíc proběhl konečný výběr ŠESTI DOKUMENTŮ roku. Mezi nimi jsou dva snímky Petera MettleraBalifilm je o mystickém poznávání jedné neobyčejné kultury, v Picture of Light se můžete vydat za kanadský polární kruh za polární září.

Doc Alliance Films s potěšením oznamuje, že tento měsíc proběhl konečný výběr ŠESTI DOKUMENTŮ roku. Mezi nimi jsou dva snímky Petera MettleraBalifilm je o mystickém poznávání jedné neobyčejné kultury, v Picture of Light se můžete vydat za kanadský polární kruh za polární září. Snímek Great Communist Robbery Alexandru Solomona se pokouší zjistit pravdu o neblaze proslulé komunistické loupeži v komunistickém Rumunsku, film Three Men and a Fish Pond lotyšských filmařů Marise Maskalanse a Laily Pakalniņy je meditací o fyzickém a spirituálním chápání světa. Snímek Daughter of Chorolque režisérky Park Mi-Sun v korejskobolivijské koprodukci vypráví o životě tří žen pracujících v dolech na pozadí strhující bolivijské přírody, a film Alixe Didricha Portrait of a Wedding Day (detail) zkoumá přechod od pomíjivé pózy až k nesmrtelné podobě štěstí.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít