Bojujte proti chladnému počasí online dávkou čerstvých dokumentů!

Jak se ubránit špatné náladě z příchodu studených zimních dnů? DAFilms.cz vám nabízí unikátní měsíční léčebnou kůru - čerstvý dokumentární program, který vás provede listopadovými dny s úsměvem na tváři!

Jak se ubránit špatné náladě z příchodu studených zimních dnů? DAFilms.cz vám nabízí unikátní měsíční léčebnou kůru - čerstvý dokumentární program, který vás provede listopadovými dny s úsměvem na tváři!

MFDF Ji.hlava slaví své "dospělé", osmnácté narozeniny nejenom ve festivalových kinech, ale i na internetu! Poprvé v historii festivalu mohou diváci ze všech koutů světa sledovat samostatnou festivalovou sekci výhradně online. Zhlédněte zdarma až do úterý 28. 10. pětici dokumentů, které vás provedou světem opuštěných továrních hal a industriálních krajin, a užijte si vaši virtuální vstupenku do první řady!

Ohlašujeme šťastný příjezd na třetí docallianční festivalovou zastávku DOK Leipzig! Nemáte možnost se během festivalového týdne zapojit do nabitého filmového dění? Pak si uspořádejte vlastní online domácí festival! V týdnu od 27. 10. do 2. 11. vám nabízíme zdarma pestrou šestici mezinárodních dokumentů, které si vysloužily ocenění poroty lipského festivalu v roce 2013.

Jaké snímky z východoevropského regionu nejvíce oslovily filmové profesionály za poslední dva roky? Odpověď vám nabízí seznam nominantů ceny Silver Eye Award, kterou již pátým rokem uděluje distribuční platforma Institutu dokumentárního filmu East Silver. Seznamte se s těmi nejzajímavějšími z nich osobně, online a zdarma po celý jeden týden od 3. do 9. 11. na DAFilms.cz!

Hvězda mezi skandinávskými filmovými festivaly, kodaňský CPH:DOX, opět vpouští do online světa čerstvý dokumentární program z aktuálního festivalového ročníku! Nastavte si všechny budíky v domě, ať nezapomenete během 48 hodin ve dnech od 16. do 17. listopadu zdarma sledovat pět světových dokumentárních hitů, mezi kterými se objeví oceňovaný snímek The Iron Ministry či hudební road movie American Interior.

Docallianční festivaly doporučují: Oddávejte se pravidelně alespoň jednou týdně dokumentární kůře na DAFilms.cz!

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít