Asia Dér (Slovensko)

Asia Dér graduated as a documentary director from the DOCnomads MA program. Her graduation film was nominated for the best short film at the Hungarian Film Festival. Her first feature (co directed with Sári Haragonics) Her Mothers premiered at Hot Docs Canadian International Documentary Film Festival and was shown at more the 30 film festivals world wide. Her second feature length documentary, I won’t die, will premier in 2023. She participated with her films at ZagrebDox Pro, DOCCIRCLE, the Docu Rough Cut Boutique. She is a presidium member of the Hungarian Documentary Association and part time teacher at freeSZFE.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít