Ting-fu Huang (Tchaj-wan)

Huang Ting-fu was born in 1961, Kinmen island. He studied Broadcasting and Television at National Taiwan College of Art. He works at the Chinese Taipei Film Archive.

Filmografie

  • 1988 The May 15th Archive
  • 1989 Mirror
  • 1990 Bowl
  • 1991 Calculations
  • 1992 Wedding Portrait
  • 1993 Liao Qiongzhi - Taiwan's First Kudan
  • 2000 Modeling Taiwan
  • 2000 03:04
  • 2002 NAIL
  • 2006 Yellow Box
  • 2006 TANKA
  • 2011 ISLAND
  • 2013 4891

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít