Scéna z filmu Gangbé!
Scéna z filmu Gangbé!
Scéna z filmu Gangbé!
Scéna z filmu Gangbé!
Scéna z filmu Gangbé!

Gangbé!

Režie
Rok 
2015
Země
  • Švýcarsko
Délka
58min 
Zvukové stopy 
Titulky 

A brass band from the Republic of Benin departs in a bid to conquer the city of Lagos in Nigeria.

Gangbé! tells of the clash between two Africas. In this long journey to the metropolis, the adventures of a continent are revealed; the new cultural poles of the South and the gaps that still separate these neighboring countries. In encounters with Femi Kuti and the contemporary ideals of Pan-Africanism, the Gangbé Brass Band find themselves immersed in a world of new ideas.

Gangbé! tells the story of a different Africa, one that no longer solely aspires to the European dream. In a poetic and funky fashion, it opens up new horizons.

Powered by Visions du Réel.


We are sorry but due to licensing restrictions, this film is only available for download and not as part of your subscription.

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít