Scéna z filmu Hra - old
Scéna z filmu Hra - old
Scéna z filmu Hra - old
Scéna z filmu Hra - old

Hra - old

Režie
Rok 
2019
Země
  • Česká republika
Délka
22min 
Zvukové stopy 

Tento film bude dostupný pouze v období 2. - 15. března 2020, zdarma po registraci.


Jedna hodina do chvíle, než dva chlapci spáchají sebevraždu. Hodina, kterou s nimi prožívají anonymní uživatelé internetu. Šedesát ubíhajících minut plných tápání, zda se jedná o provokaci, nepodařený vtip, nebo o vážně myšlený čin. Pochybnostmi však netrpí pouze internetoví voyeři, ale i jeden z dvojice teenagerů Hugo, zatímco jeho kamarád Boris je odhodlaný splnit to, co slíbil. Vztah dvou kamarádů se během krátkého času několikrát promění, odpočítávání se ale nemilosrdně blíží ke konci… Formálně vytříbený film s pečlivě vystavěným konceptem a neobyčejně silným emocionálním dopadem – to je Hra režiséra Luna Sevnika. (MFF Karlovy Vary)

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít