Scéna z filmu Soldat Ahmet
Scéna z filmu Soldat Ahmet
Scéna z filmu Soldat Ahmet
Scéna z filmu Soldat Ahmet
Scéna z filmu Soldat Ahmet

Soldat Ahmet

Režie
Rok 
2021
Země
  • Rakousko
Délka
76min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Ahmet is the dutiful son of Turkish immigrants, a tough champion boxer, a diligent soldier who has dedicated himself to “serving the people of Austria”. Throughout his life, he has learned to adapt and conform to other people’s expectations.

The desire to feel like himself again, pushes Ahmet to pursue an old dream and enroll in acting lessons, where he is encouraged to connect with his own vulnerability. But this is easier said than done. Ahmet hasn’t cried since he was a little boy. And the more he tries to break out of traditional gender roles, the stronger his internal battles become.

Soldat Ahmet begins as a parable about a Turkish migrant living in Austria. As the film progresses, it reveals a complex portrait of a young man, his quest for belonging, and the power of his emotional world.

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít