Scéna z filmu Půjdu, kam chci
Scéna z filmu Půjdu, kam chci
Scéna z filmu Půjdu, kam chci
Sdílet přes
  • Facebook
  • Twitter

Půjdu, kam chci

Režie
Rok 
2007
Země
  • Česká republika
Délka
28min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Unikátní dokumentární portrét Radůzy nás nechává poprvé nahlédnout do profesního i soukromého života jedné z nejvýraznějších osobností české hudební scény. Zásadní vliv na mladou talentovanou písničkářku měla Zuzana Navarová, na její popud Radůza vystudovala konzervatoř. Protože nikdy nenalezla žádnou skupinu, se kterou by se mohla ztotožnit, dodnes vystupuje sama. Niterná potřeba absolutní svobody se promítá i do jejího osobního života. Intimní snímek Olgy Špátové je protkán řadou ukázek z koncertů Radůzy během celé její kariéry a otevřenými rozhovory osvětlujícími její životní filozofii.


Verze s polskými titulky je dostupná pouze ve formátu ke stažení.

Detaily

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít