Scéna z filmu Kluk ve světě příšer
Scéna z filmu Kluk ve světě příšer
Scéna z filmu Kluk ve světě příšer
Scéna z filmu Kluk ve světě příšer
Scéna z filmu Kluk ve světě příšer

Kluk ve světě příšer

Je možné, že vedle našeho světa existuje ještě nějaký úplně jiný, skrytý? Devítiletý kluk z Tokia jménem Kjúta se jednoho dne v takovém světě ocitne. A naneštěstí to není místo, kde by měli lidi zrovna v oblibě. Ve fantazijní zemi zvířat se Kjúty ujme osamělý medvědí válečník a znova se potvrdí stará známá věc: opravdové přátelství je jedna z nejsilnějších zbraní v našem i v ostatních světech.

Devítiletý Kjúta je obyčejný kluk z moderního Tokia. Hodně věcí o životě ještě neví a neměl dosud ani tušení o tom, že vedle reálného světa existuje ještě skrytý fantazijní svět obývaný zvířaty. Až do chvíle, než se v něm náhodou sám ocitl. V kouzelném světě Džútengai ale nejsou lidé příliš vítáni a celou zemí navíc zmítají nepokoje s nástupem nového panovníka. Chlapce se ujme osamělý medvědí válečník, aby ho uchránil nebezpečí v neznámém světě. Výjimečná filmová událost pro chytré děti, jejich rodiče, milovníky Japonska, japonské animace a jedinečných filmových zážitků.

Film bohužel není dostupný :(

V našem aktuálním programu ale objevíte další skvělé filmy.

Režie
Rok
2015
Země
  • Japonsko
Délka
120min 
Zvukové stopy 
Titulky 

Chcete být pravidelně informováni o novinkách v junior programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít