Dokumentární předplatné je tady!

S novým rokem přinášíme kromě nabitého dokumentární programu také velký divácký bonus! Od pondělí 16. února si můžete celý filmový katalog DAFilms.cz, a tedy více než 1 000 pečlivě vybraných snímků, předplatit na jeden měsíc anebo na celý rok, a streamovat tak bez jakýchkoliv omezení! Na předplatitele navíc čeká mnoho výhod a slev. Jaké? Čtěte!

S novým rokem přinášíme kromě nabitého dokumentární programu také velký divácký bonus! Od pondělí 16. února si můžete celý filmový katalog DAFilms.cz, a tedy více než 1 000 pečlivě vybraných snímků, předplatit na jeden měsíc anebo na celý rok, a streamovat tak bez jakýchkoliv omezení! Na předplatitele navíc čeká mnoho výhod a slev. Jaké? Čtěte!

Po velkém volání dokumentárních fanoušků z celého světa přichází portál DAFilms.cz s výhodnou možností předplatit si celý filmový katalog na jeden měsíc anebo rovnou na celý rok! Předplatné vám umožní streamovat veškeré dokumenty zařazené do našeho virtuálního katalogu bez jakýchkoliv omezení. Získáte díky němu také rozšířenou filmovou nabídku, vlastní uživatelský profil s užitečnými diváckými funkcemi a nikdy vás již nebudou obtěžovat reklamy.

Více než 1 000 dokumentů bez omezení

Zdržuje vás hledání v naší rozsáhlé filmové nabídce, kdy se snažíte pečlivě vybrat, do jakých snímků se vyplatí investovat? Věřte nám, že do všech! Přes 1 000 dokumentárních filmů, které na stránkách DAFilms.cz najdete, prochází náročným dramaturgickým výběrem. U nás proto narazíte pouze na originální a kvalitní dokumentární snímky, které díky novému měsíčnímu či ročnímu předplatnému můžete sledovat, kdy chcete, kde chcete a jak dlouho chcete.

Stačí se jednoduše zaregistrovat a za pouhých 3.99 euro měsíčně jsou všechny filmy vaše! Pokud jste naším častým divákem, filmovým profesionálem, tvůrcem anebo studentem, pak si rozhodně nenechte ujít možnost ročního filmového předplatného ve výši 35 euro, s nímž ušetříte až 3 měsíční platby!

Výhody pro předplatitele

Kromě neomezené možnosti přehrávání všech snímků z katalogu vám filmové předplatné přináší ještě celou řadu dalších výhod. Tou hlavní je váš nový personalizovaný osobní profil, ve kterém na vás čeká hned několik užitečných funkcí, díky nimž si naši filmovou nabídku ještě více užijete! V osobním profilu si budete moct vytvářet seznamy snímků, které si stále slibujete zhlédnout, a najdete zde i vlastní diváckou historii, takže doporučování dobrých filmů bude zase o něco snadnější.

Pokud si náš filmový katalog předplatíte, pak vám navíc seznam dokumentů ke zhlédnutí naroste hned o několik desítek titulů, které jsou pro běžného uživatele nepřístupné. Filmové hledání se stane ještě zábavnějším! Váš filmový zážitek již navíc nebudou rušit žádné reklamy, které ihned po vaší registraci jako předplatitele vypneme.

Slevy a dárky

A protože si hýčkáme nejenom kvalitní dokumentární katalog, ale máme rádi i naše diváky, rozhodli jsme se vám s předplatným nabídnout slevy na online stahování veškerých filmů z nabídky. Těšit se můžete také na originální filmové dárky od nás a našich partnerů.

Filmy pro každého

Pokud máte na portálu DAFilms.cz v současné době nabitý kredit, anebo jako nově registrovaný uživatel právě čerpáte dvouměsíční filmový bonus, pak se pro vás s nabídkou předplatného nic nemění a váš obsah rozhodně nemizí. Zároveň však nejste nijak omezeni v tom stát se pomocí registrace novým dokumentárním předplatitelem a užívat si všech výhod, které tato novinka přináší!

Zažijte pravou filmovou lásku a pořiďte si dokumentární předplatné hned teď!

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít